woensdag 14 januari 2015

vacature vacatures Haarlem - kom naar de workshop hoe vindt ik een baan Haarlem 19 januari 2015

Workshop (gratis) Zoek je een nieuwe baan ( vacature gezocht ), wat zoek je dan precies.
Haarlem maandag 19 januari 2015 10.00 – 13.00 uur

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan en ervaar je het als een uitdaging of opgave om te bepalen wat je nu precies wil? Zeker in deze snel veranderende arbeidsmarkt? En herken je de behoefte aan meer en nieuwe perspectieven die je mogelijkheden helpen vergroten?
In deze korte en bondige workshop laten we je zien hoe je patronen kunt doorbreken en je flexibiliteit kunt vergroten wanneer je meer inzicht hebt in wat je belangrijk vindt, wat je drijft en waar je energie van krijgt (je waarden). Tegelijkertijd gaan we kijken naar waar jij in gelooft (je overtuigingen). Wij zijn namelijk van mening dat je ‘het product’, in dit geval jezelf, goed moet kennen om het te kunnen ‘verkopen’. Het verkopen zelf gaat vervolgens een stuk makkelijker.
Deze workshop wordt gegeven door Ernst Willem Lans, eigenaar van het bedrijf Mind Your Job: ‘Zelfde context, nieuwe perspectieven’, dat is de gedachte waar het allemaal om draait. Inzicht bieden in Logische Niveaus, vooral dat van onze eigen waarden en (beperkende) overtuigingen, zien wij als belangrijke factor om van werkzoekers ‘werkvinders’ te maken. Het is onze ervaring dat gericht experimenteren met verschillende aspecten hiervan, verrassend activerend en verfrissend werkt, en zo leidt tot meer en nieuwe perspectieven.
Aanmelden ?

de workshop wordt gegeven in buurtcentrum SamenMetDeBuurt , Bernadottelaan 140 Haarlem
www.samenmetdebuurt.nl 

samen met de buurt Haarlem 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten